Vis det fulde website

ITWatch

Stærk vækst hos Adobe i første kvartal

Amerikanske Adobe leverede bedre tal end ventet på både top- og bundlinje i første kvartal.

Foto: Manaure Quintero/Reuters/Ritzau Scanpix

Den amerikanske softwarekoncern Adobe oplevede i sit første kvartal en meget solid vækst, og koncernen leverede derfor tal på både top og bund, som var bedre end ventet.

Adobe fik i sit første kvartal en stigning i omsætningen på 29 pct. til 3,09 mia. dollar mod ventede 3,04 mia. dollar, mens det justerede overskud per aktie blev på 2,27 dollar, sammenlignet med 1,71 dollar et år tidligere, og mod et konsensusestimat på 2,23 dollar, ifølge Bloomberg News.

Det justerede nettoresultat blev på 1,25 mia. dollar mod et bud på Wall Street på netop det niveau. Bundlinjen havde dermed en fremgang på 26 pct.

"Vi leverede et rekord første kvartal og vor første kvartal over 3 mia. dollar," konstaterer en tilfreds topchef i Adobe, Shantanu Narayen, i regnskabet.

Adobes abonnementsforretning viste stærk fremgang med en vækst i årsværdien af abonnementer på 23 pct. til 8,73 mia. dollar.

Aktien i Adobe faldt i torsdagens eftermarked indledningsvist inden den rettede sig til et uændret niveau. I den ordinære handel faldt aktien sammen med resten af markedet med 9,6 pct. Adobes aktie er siden årets start faldet med knap 14 pct.

Adobe løftet af solid prognose for 2020

Adobe klarer sig bedre en ventet i tredje kvartal 

Modtag nyhedsbreve fra ITWatch

OBS: Det er gratis at modtage nyhedsbrevet.

Mere fra ITWatch

Job

Se flere jobs