Vis det fulde website

ITWatch

Netcompany-topchef vil sætte fokus på økonomisk gevinst ved sociale investeringer

Der mangler gode eksempler på, at det kan betale sig økonomisk at lave sociale investeringer. Det siger André Rogaczewski, topchef i Netcompany og bestyrelsesmedlem i Den Sociale Investeringsfond.

André Rogaczewski, topchef i Netcompany og bestyrelsesmedlem i Den Sociale Investeringsfond. | Foto: Casper Dalhoff/Ritzau Scanpix

Offentlige aktører er interesserede i at lave investeringer, der bidrager til den sociale indsats, men de kommercielle aktører mangler kendskab. Det skriver Berlingske med henvisning til en rapport fra Oxford Research.

Derfor er der brug flere konkrete eksempler på, at den slags investeringer har en positiv effekt – både på den sociale og økonomiske bundlinje. Det mener André Rogaczewski, topchef i Netcompany og bestyrelsesmedlem i Den Sociale Investeringsfond, der ønsker at skabe et investeringsmarked, som kan komme samfundets svageste til gode.

"Det er vigtigt, at vi får gjort de sociale investeringsprojekter så målbare som muligt, så man tydeligt kan se, hvad de kan betyde for det enkelte menneske, men også hvad den økonomiske gevinst er," siger André Rogaczewski til Berlingske.

Netcompany ser stort vækstpotentiale i udlandet

Tre principper er grundstenen for succesen hos Netcompany 

Mere fra ITWatch

Job

Se flere jobs