Vis det fulde website

ITWatch

Sig din mening – på ITWatch

Har du en holdning eller et budskab, andre kan have glæde af i it- og telebranchen, så send det som klumme til os.

Foto: ITWatch

ITWatch er, siden vi blev lanceret for over tre år siden, blevet et centralt medie for den danske it- og telebranche, og vi har i dag læsere fra stort set alle dele af industrien.

Både små og store virksomheder, men en ting er et gennemgående træk: ITWatch læsere er engagerede og vidende deltager i branchen, og dem kan du komme ud til, hvis du har et budskab, andre kan få glæde af.

Vi har en efterhånden meget omfattende samling af klummer, som gennem årene har dækket stort set alle dele af branchen. Og vi sætter i princippet ikke de store krav til indholdet, så længe der skrues godt ned for salgstalerne og godt op for den brede relevans.

Men ellers er emnet frit. Om det er dine betragtninger om offentlig it, cybersikkerhed, arbejdslivet efter coronakrisen, fremtidens cloudmarked og de fordele og ulemper, det byder på, eller hvad du måtte have på hjertet, så tager vi gerne imod.

Alle klummer publiceres uden lås, hvilket betyder, at alle kan læse dem, og du dermed eksempelvis kan dele dem på sociale medier mm. Du kan gå på opdagelse i vores klummer her.

Send gerne klummeforslag inklusive et billede i bredformat i god opløsning til mig Jakob Skouboe på js@itwatch.dk eller på vores fælles redaktionsmail itwatch@itwatch.dk.

Klumme: Under angreb: Sådan bekæmper du et DDoS-angreb 

Klumme: "I store globale virksomheder fungerer hele afdelinger og forretningsområder nu per distance" 

Modtag nyhedsbreve fra ITWatch

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbreve.
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Der gik noget galt. Prøv venligst igen.

OBS: Det er gratis at modtage nyhedsbrevet.

Mere fra ITWatch

Job

Se flere jobs