Vis det fulde website

ITWatch

Adobe lander solidt tredje kvartal

Forventninger rammer plet hos softwarekæmpen Adobe i nyt regnskab, hvilket får aktien til at stige.

Foto: Manaure Quintero/Reuters/Ritzau Scanpix

Softwarekæmpen Adobes forventninger til selskabets fjerde kvartal rammer med næsten millimeter præcision plet i forhold til forventningerne på Wall Street. Samtidig var tallene for tredje kvartal bedre end ventet, og aktien belønnes med et løft på 1,9 pct. i tirsdagens eftermarked.

Adobe regner med at lande et justeret overskud per aktie i fjerde kvartal på 2,64 dollar, hvilket på den sidste cent er lig med konsensus, ifølge Bloomberg News, mens omsætningen ses lande på 3,35 mia. dollar, hvilket kun er en lille smule under forventningen på 3,36 mia. dollar.

Koncernens justerede overskud per aktie steg samtidig i tredje kvartal fra 2,05 til 2,57 dollar, mens analytikerne ifølge Bloomberg News havde regnet med 2,41 dollar. Omsætningen gik sideløbende med 14 pct. til 3,23 mia. dollar mod ventede 3,16 mia. dollar.

Det er især salget af Creative Software, som har trukket fremgangen med en vækst på 19 pct. til 1,96 mia. dollar, og den årlige fakturerbare værdi af abonnementerne på dette produkt steg med 21 pct. til 8,29 mia. dollar. Document Cloud har også under coronapandemien set en vækst på 22 pct. til 375 mio. dollar, og den årlige abonnementsværdi voksede med 35 pct. til 1,29 mia. dollar.

"Vi er sikre på, at vores førerposition i de kreative, dokument-, og kundeoplevelses-kategorier vil drive fortsat momentum i 2020 og fremefter," siger Shantanu Narayen, topchef i Adobe, i regnskabet.

Adobe stiger på bedre end ventet indtjening

Stærk vækst hos Adobe i første kvartal 

Modtag nyhedsbreve fra ITWatch

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbreve.
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
Der gik noget galt. Prøv venligst igen.

OBS: Det er gratis at modtage nyhedsbrevet.

Mere fra ITWatch

Job

Se flere jobs