Vis det fulde website

ITWatch

Over halvdelen af de største virksomheder har accelereret digitaliseringen under corona

En ny undersøgelse fra Dansk IT og Rambøll viser, at 61 pct. af landets største virksomheder - målt på omsætning - har sat ekstra gang i digitaliseringen under coronakrisen.

Foto: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS/AFP / AFP

Der er kommet nye konkrete tal på den øgede digitalisering under coronakrisen, som der er blevet talt så meget om. Det skriver Børsen om i dagens avis, hvor en undersøgelse fra Dansk IT og Rambøll bliver fremlagt med hovedkonklusionen, at 61 pct. af landets 1000 største virksomheder - målt på omsætning - har "accelereret" deres digitaliseringsindsats "markant" under coronakrisen.

"Grænsen for, hvad man kan gøre virtuelt kontra fysisk, har flyttet sig fuldstændigt," siger direktør for digital og teknologi i Rambøll Management Consulting i Danmark, som samtidig understreger, at han ikke tror, at den udvikling nogensinde var sket, coronakrisen ikke havde ramt verden.

Digitaliserinen fører konkret til mere effektive beslutningsprocesser, mener 59 pct. af virksomhedernes topledere. Undersøgelsen er foretaget fra april til juni 2020 og respondenterne har været fra et repræsentativt udsnit af de 1000 virksomheder i Danmark, som har den største omsætning.

Coronavirussen åbner nyt marked op for dansk it-selskab

Statens Serum Institut møder kritik for at have brugt trackers på coronahjemmeside 

Modtag nyhedsbreve fra ITWatch

OBS: Det er gratis at modtage nyhedsbrevet.

Mere fra ITWatch

Job

Se flere jobs